• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Torres tisztában van a szerepével  Fernando Torres pontosan tudja, hogy a Liverpool végső helyezése nagyban függ attól, hogy milyen formában lesz az utolsó mérkőzéseken.

  A spanyol válogatott támadó a legutóbbi négy mérkőzésén hét alkalommal talált az ellenfelek kapujába, összesen pedig már 20 találatnál tart, bár mindössze 26 alkalommal lépett pályára kezdőként kisebb-nagyobb sérülései miatt.

  Egyértelmű, hogy a liverpooliak sokkal magabiztosabban és eredményesebben játszanak, ha Torres is a pályán van. Ezt ő is tudja, és tisztában van vele, hogy ha jó formában marad, csapata odaérhet a negyedik, Bajnokok Ligája-selejtezőt érő helyre.

  Ehhez a Tottenham Hotspur kellene megelőzniük, a londoniak jelenleg négy ponttal előzik meg őket.

  “Egy igazi futballista minden mérkőzésen szeretne csapat rendelkezésére állni, ezért nagyon zavaróak a sérülések” – mondta a korábbi Atlético Madrid-játékos a Sunderland 3-0-s legyőzése után.

  “Nem valami jó érzés, hogy 30-nál is kevesebb meccsen játszottam, főleg, hogy a Liverpool játékosa vagyok, de mostanra rendbe jöttem és a góllövés is jól megy.”

  “A legfontosabb, hogy ismét közelítek a legjobb formámhoz és az állóképességem is javul. Ha így folytatom a szezon végéig, az jót jelenthet a Liverpoolnak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: