• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Torres tisztában van a szerepével



    Fernando Torres pontosan tudja, hogy a Liverpool végső helyezése nagyban függ attól, hogy milyen formában lesz az utolsó mérkőzéseken.

    A spanyol válogatott támadó a legutóbbi négy mérkőzésén hét alkalommal talált az ellenfelek kapujába, összesen pedig már 20 találatnál tart, bár mindössze 26 alkalommal lépett pályára kezdőként kisebb-nagyobb sérülései miatt.

    Egyértelmű, hogy a liverpooliak sokkal magabiztosabban és eredményesebben játszanak, ha Torres is a pályán van. Ezt ő is tudja, és tisztában van vele, hogy ha jó formában marad, csapata odaérhet a negyedik, Bajnokok Ligája-selejtezőt érő helyre.

    Ehhez a Tottenham Hotspur kellene megelőzniük, a londoniak jelenleg négy ponttal előzik meg őket.

    “Egy igazi futballista minden mérkőzésen szeretne csapat rendelkezésére állni, ezért nagyon zavaróak a sérülések” – mondta a korábbi Atlético Madrid-játékos a Sunderland 3-0-s legyőzése után.

    “Nem valami jó érzés, hogy 30-nál is kevesebb meccsen játszottam, főleg, hogy a Liverpool játékosa vagyok, de mostanra rendbe jöttem és a góllövés is jól megy.”

    “A legfontosabb, hogy ismét közelítek a legjobb formámhoz és az állóképességem is javul. Ha így folytatom a szezon végéig, az jót jelenthet a Liverpoolnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: