• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A City lemondott Sánchezről  A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini szerint már semmi esély rá, hogy csapata megszerezze Alexis Sánchezt az Udinesétől.

  A chilei válogatott játékos jövője lett az egyik legfelkapottabb téma az idei átigazolási időszakban, a fiatal szélsőt a Manchester City, a Manchester United és a Barcelona is szeretné leigazolni.

  A City a hírek szerint tett egy 30 millió fontos ajánlatot, aminél nem hajlandóak följebb menni, a baj csak az, hogy az udineiek 44 milliót kérnek 22 éves sztárjukért.

  “Beszéltem Sánchezzel, azt mondta, szívesen jönne a Manchester Cityhez, de a legutóbbi ajánlatunk után úgy döntöttünk, feladjuk” – mondta Mancini.

  Az Udinese elnöke, Giampaolo Pozzo nem tud róla, hogy az angolok kiszálltak volna a versenyből, de elmondása szerint Sánchez amúgy is szívesebben igazolna Spanyolországba, mint Angliába.

  “Hogy a City kiszállt-e? Ezt tőlük kell megkérdezni, én nem tárgyaltam velük. A játékos a Barcelonához szeretne menni, és velük már folynak is az egyeztetések. Egy kis higgadtsággal hamarosan megállapodás születhet a két klub között” – nyilatkozta Pozzo.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: