• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Agüero Spanyolországban maradna  Bár többek között a Chelsea is szeretné leigazolni, az Atlético Madrid csatára, Sergio Agüero szeretne Spanyolországban maradni.

  Az argentin válogatott támadó iránt annyi neves klub érdeklődik, hogy szinte biztosnak tűnik távozása a piros-fehérektől.

  Angol és olasz klubok is szeretnék megkaparintani őt, és bár ő nagy tisztelője a két ország futballjának, legszívesebben a La Liga valamelyik élcsapatánál folytatná pályafutását.

  “Ha lehetséges, szeretnék továbbra is Spanyolországban focizni. Szeretem az angol és az olasz bajnokságot is, de a spanyol áll hozzám a legközelebb” – mondta Agüero.

  “Ezzel együtt minden érdeklődő előtt nyitva áll az ajtóm. Világosan megmondtam az Atléticónak, hogy távozni szeretnék. Úgy érzem, a pályafutásom szempontjából ez lenne a legjobb döntés.”

  A 23 éves csatárt többek között a Chelsea és a Manchester City is szívesen látná. A hírek szerint 45 millió eurót kell fizetnie annak, aki komolyan gondolja a fiatal játékos leigazolását.

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: