• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Villa a szezon végén dönt  David Villa nyáron dönti majd el, hogy távozik-e a Valenciától. Elmondása szerint az is elképzelhető, hogy Angliába igazol.

  A spanyol válogatott támadó a világ egyik legkeresettebb csatárává nőte ki magát, mióta a Los Chében játszik.

  Nagyon szereti a fehér mezeseket és szívesen maradna, de karrierje szempontjából jobb lenne, ha máshol próbálna szerencsét. Akár a Premier League-ben is kipróbálná magát.

  “Annak idején azért mondtam, hogy biztosan nem megyek külföldre, mert volt néhány dolog, amiért Spanyolországban kellett maradnom” – mondta Villa.

  “A feleségem terhes volt, ezért úgy éreztem, nem lenne helyes, ha távoznék. Nagyon szeretem a Premier League-et, a La Liga mellett az a másik kedvenc bajnokságom. Nagyon sok barátom játszik ott.”

  “Nagyon sok világverő csapat van ott, amelyek nagyon szép focit játszanak.”

  “Kötelességemnek érzem, hogy a szezon végéig a Valenciánál maradjak. Egyelőre ez az én csapatom, tőlük kapom a fizetésem és szerződés köt hozzájuk.”

  “Nyáron lesz egy belső vizsgálat a klubnál, melynek során minden kiértékelnek. Ekkor én is elgondolkodok majd a jövőmön és meglátjuk, hogy mi lesz.”

  “A legtöbb, amit tehetek, hogy nyugodt maradok és megpróbálok minél több gólt lőni, hogy jó szezonom legyen klub- és válogatott szinten is.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: