• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bent Young és Downing megtartása mellett kampányol  Darren Bent arra kéri az Aston Villa vezetőit, hogy ne adják el nyáron a csapat két sztárját, Ashley Youngot és Stewart Downingot.

  A két szélsővel kapcsolatban rengeteg átigazolási pletyka jelent már meg a szezon során, leggyakrabban a Kenny Dalglsih irányítása alatt újjáéledni látszó Liverpoollal hozzák szóba őket.

  Young távozására nagyobb az esély, hiszen neki már csak alig több mint egy év van hátra a szerződéséből, de Bent szerint egyiküktől sem lenne szabad megválni, ha a Villa valóban komoly célokkal szeretne nekivágni a következő szezonnak.

  “A csapatból mindenki reméli, hogy Ashley marad, nagyszerű játékos, kiváló megmozdulásai vannak, szüksége van rá a Villának. Egyáltalán nem lep meg, hogy az ország legnagyobb csapataival hozzák szóba” – mondta a korábbi Sunderland-csatár.

  “Ugyanez a helyzet Stewarttal is. Mióta itt vagyok, rengeteg nagyszerű beadást kaptam már tőle, és több gólt is összehoztunk mi ketten. Az lenne a legjobb, ha mindketten itt folytatnák.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: