• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Adebayor: Se Rovers, se PSG  Emmanuel Adebayort sem a Blackburn Rovers, sem a Paris Saint-Germain nem érdekli, legszívesebben a Real Madridnál maradna.

  A Manchester City támadója a szezon második felét a Blancóknál töltötte kölcsönben, ahol megnyerte a spanyol Királykupát.

  Az idény vége óta sok találgatás napvilágot látott már a jövőjével kapcsolatban. Nemrég a Zenit Szentpétervárral, most pedig a Blackburnnel és a PSG-vel kapcsolatban merült fel a neve, de ő a madridiaknál szeretne maradni.

  Ebben csak az akadályozhatja meg, ha a City túl magas árat kér érte, márpedig ők nem fogják aprópénzzel beérni, hiszen 2009-ben 25 millió fontot fizettek érte az Arsenalnak.

  “Köszönöm a PSG-nek, hogy gondoltak rám, és minden tiszteletem az övék, de azt kell hogy mondjam, nem fogok hozzájuk igazolni” – mondta a togói egy elefántcsontparti lapnak nyilatkozva.

  “A Realnak megtudtam, milyen érzés nyerni valamit. Ezután csak olyan csapatban akarok játszani, ahol kupát vagy bajnoki címet nyerhetek, nem olyanban, amelyik a középmezőnyben tanyázik.”

  “Egyértelmű, hogy a Zenittel és a Blackburnnel nem sok esélyem lenne nyerni valamit.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: