• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Adebayor: Se Rovers, se PSG



    Emmanuel Adebayort sem a Blackburn Rovers, sem a Paris Saint-Germain nem érdekli, legszívesebben a Real Madridnál maradna.

    A Manchester City támadója a szezon második felét a Blancóknál töltötte kölcsönben, ahol megnyerte a spanyol Királykupát.

    Az idény vége óta sok találgatás napvilágot látott már a jövőjével kapcsolatban. Nemrég a Zenit Szentpétervárral, most pedig a Blackburnnel és a PSG-vel kapcsolatban merült fel a neve, de ő a madridiaknál szeretne maradni.

    Ebben csak az akadályozhatja meg, ha a City túl magas árat kér érte, márpedig ők nem fogják aprópénzzel beérni, hiszen 2009-ben 25 millió fontot fizettek érte az Arsenalnak.

    “Köszönöm a PSG-nek, hogy gondoltak rám, és minden tiszteletem az övék, de azt kell hogy mondjam, nem fogok hozzájuk igazolni” – mondta a togói egy elefántcsontparti lapnak nyilatkozva.

    “A Realnak megtudtam, milyen érzés nyerni valamit. Ezután csak olyan csapatban akarok játszani, ahol kupát vagy bajnoki címet nyerhetek, nem olyanban, amelyik a középmezőnyben tanyázik.”

    “Egyértelmű, hogy a Zenittel és a Blackburnnel nem sok esélyem lenne nyerni valamit.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: