• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A City ajánlatra készül Drogbáért



    A Daily Mail hírei szerint a Manchester City egy körülbelül 20 millió fontos ajánlatot fog tenni a Chelsea-nek Didier Drogbáért.

    Didier DrogbaAz elefántcsontparti támadó nemrég azt mondta, addig szeretne a Kékeknél maradni, amíg csak a klubnak szüksége van rá. Elképzelhető azonban, hogy heves természete miatt mennie kell.

    Drogba legutóbbi kirohanásának az egész világ szemtanúja lehetett, mikor a Barcelona elleni BL-kiesés után szinte megtámadta a bírót, majd a kamerák előtt kezdett el szitkozódni.

    Az UEFA úgy döntött, öt európai kupameccsre eltiltja a 31 éves játékost. Nem meglepő, hogy ezek után Roman Abramovics egyre türelmetlenebb, ha az afrikai sztárról van szó.

    A csatár jövőjével kapcsolatban egyre több találgatás jelenik meg, a Daily Mail legutóbb azt írta, a City mestere, Mark Hughes 20 milliós ajánlatot tehet érte.

    A manchesteriek már hosszú ideje szeretnének egy vérbeli támadót igazolni, eddig Roque Santa Cruz volt az első számú célpontjuk, de mostanra a hírek szerint lemondtak az paraguayiról.

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: