• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A City ajánlatra készül Drogbáért  A Daily Mail hírei szerint a Manchester City egy körülbelül 20 millió fontos ajánlatot fog tenni a Chelsea-nek Didier Drogbáért.

  Didier DrogbaAz elefántcsontparti támadó nemrég azt mondta, addig szeretne a Kékeknél maradni, amíg csak a klubnak szüksége van rá. Elképzelhető azonban, hogy heves természete miatt mennie kell.

  Drogba legutóbbi kirohanásának az egész világ szemtanúja lehetett, mikor a Barcelona elleni BL-kiesés után szinte megtámadta a bírót, majd a kamerák előtt kezdett el szitkozódni.

  Az UEFA úgy döntött, öt európai kupameccsre eltiltja a 31 éves játékost. Nem meglepő, hogy ezek után Roman Abramovics egyre türelmetlenebb, ha az afrikai sztárról van szó.

  A csatár jövőjével kapcsolatban egyre több találgatás jelenik meg, a Daily Mail legutóbb azt írta, a City mestere, Mark Hughes 20 milliós ajánlatot tehet érte.

  A manchesteriek már hosszú ideje szeretnének egy vérbeli támadót igazolni, eddig Roque Santa Cruz volt az első számú célpontjuk, de mostanra a hírek szerint lemondtak az paraguayiról.

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: