• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrardnak elege van Benítezből



    A Daily Mail értesülései szerint a Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard egyre nehezebben tudja elviselni Rafa Benítezt és elképzelhető, hogy egy jó ajánlat esetén távozna.

    Bár a spanyol mester jövője továbbra is erősen kérdéses, könnyen elképzelhető, hogy végül mégis az Anfield Roadon marad, ennek viszont Gerrard egyáltalán nem örülne, hiszen nem felhőtlen a viszonya a szakemberrel.

    Az sem javít a helyzeten, hogy a liverpooliak csak a hetedik helyen végeztek a bajnokságban és látszólag esélyük sincs rá, hogy a közeljövőben meg tudják szorongatni a Chelsea-t, a Manchester Unitedet vagy az Arsenalt.

    A 29 éves középpályás 1998 óta tagja a Vörösök első csapatának, azóta több mint 400 mérkőzésen lépett pályára, de bajnoki címet még egyszer sem nyert. Mindenképpen szeretné megtapasztalni, hogy milyen érzés magasba emelni egy bajnoki trófeát és tudja, egyre jobban kifut az időből.

    Azt még nem tudni, hova menne Gerrard, ha menne, de már több olyan hír is megjelent, miszerint José Mourinho a Real Madridhoz vinné, ha őt ültetnék a kispadra a madridiak. A Manchester City is érdeklődik iránta, de nem valószínű, hogy egy másik angol csapatot választana a Pool ikonja.

    Forrás: Daily Mail




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: