• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Berbatov közel a Unitedhez  Egyes hírforrások szerint a Tottenham Hotspur csatára, Dimitar Berbatov nagyon közel áll ahhoz, hogy a Manchester Unitedhez igazoljon.

  Úgy tudni, a Spurs kedden végül beleegyezett a bolgár válogatott játékos eladásába, miután a Vörös Ördögök egy hatalmas összegű ajánlatot tettek a londoniak asztalára.

  Korábban már visszautasítottak egy 20 millió fontos manchesteri ajánlatot és kijelentették, hogy 30 millió alatt senkivel sem állnak szóba, de úgy tudni, most elfogadták a United 28 milliós ajánlatát.

  A Daily Mail szerint Berbatov már a mai nap végére a BL-cmvédőhöz kerülhet, más brit lapok szerint viszont erre a hét végéig várni kell.

  Sir Alex Ferguson alakulata már körülbelül 18 hónapja szeretné leigazolni a támadót, a Tottenham elnöke, Daniel Levy fel is jelentette őket a Premier League testületénél, de nem találtak semmi szabálytalanságot.

  Egyelőre még nem tudni, hogy Berbatov érkezése egyben Louis Saha távozását is jelentené-e, de az biztos, hogy a Spursnek új csatár után kel néznie, hiszen korábban Robbie Keane is távozott, ő a Liverpool játékosa lett.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: