• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Spurs nem sietteti Berbatov ügyét  A Tottenham Hotspur nem sietteti Dimitar Berbatov eladását, bár a játékos elmondta, szeretne a Manchester Unitedhez igazolni és átadólistára is helyeztette magát.

  A bolgár válogatott játékos pénteken kérte a sportigazgatót, Damien Comollit és az elnököt, Daniel Levyt, hogy helyezzék őt átigazolási listára. Másnap csak a kispadról figyelhette, ahogy csapata 2-1-es vereséget szenved a Middlesbrough-tól.

  A United korábban tett egy 20,5 millió fontos ajánlatot Berbatovért, de azt a Spurs visszautasította, mondván, nem akar megválni egyik legjobbjától.

  Az ügy azonban most új fordulatot vett azzal, hogy a játékos maga kérte eladását. A csatárt meg is szólaltatták az átigazolással kapcsolatban.

  “Jelenleg még a Tottenham játékosa vagyok, de valószínűleg mindenki megérti, hogy szeretném valóra váltani az álmomat.” – mondta a 27 éves támadó, aki reméli, hogy hétvégre minden rendeződik.

  Berbatov ügynöke, Emil Dantchev is megszólalt: “Még két hetünk van az átigazolási időszak végéig, remélhetőleg ez lesz a legfontosabb hét a számunkra. Olvastam Sir Alex Ferguson nyilatozatát, mely szerint szeretne még egy csatárt igazolni, remélhetőleg Dimitar Berbatovról van szó.”

  A támadón jól látható volt szombaton, hogy nem tetszik neki, hogy csak a kispadon kapott helyet, a sajtó emberei erről is megkérdezték.

  “Ha nevetve ültem volna a padon, most minden arról beszélne, hogy bolond vagyok. Eric Cantona sem mosolygott soha, mégsem kérdezték tőle, hogy miért nem néz ki boldogabbnak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: