• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Levy Berbatovot támadta



    A Tottenham Hotspur elnöke, Daniel Levy szerint Dimitar Berbatov tiszteletlen volt a csapattal, pedig ők tették híres játékossá.

    Levy még mindig dühös a bolgár csatárra, amiért az sem a Sunderland, sem a Chelsea ellen nem volt hajlandó pályára lépni, ezzel próbálta meg elérni, hogy a Manchester Unitedhez igazolhasson.

    “Rossz hatással volt az öltözői hangulatra, hogy volt egy olyan játékosunk, aki nem volt hajlandó játszani. Körülbelül egy éve tudtuk, hogy szeretne távozni.” – mondta Levy.

    “Dimitar Berbatovot úgy hoztuk a klubhoz, hogy a Manchester United is érdeklődött iránta. Akkor úgy döntött, hogy minket választ. Sok pénzt áldoztunk rá, pedig előtte senki sem tudta, hogy ki ő.”

    “Egy évvel később, tíz nappal az átigazolási időszak vége előt bejelentette, hogy szeretne a Unitedhez igazolni. Úgy érzem, nem a megfelelő tisztelettel bánt a klubbal.”

    “Miattunk került fel a futballtérképre, szerintem ő egy nagyszerű játékos, de hosszú távú szerződést kötött a csapatal, maradnia kellett volna.”

    “Sokszor beszéltem vele, de mindig csak azt hajtogatta, hogy a Manchester Unitedben szeretne játszani. Nem a pénz érdekelte, megpróbáltunk neki egy új, jövedelmezőbb szerződést ajánlani, de még csak meg sem hallgatott minket.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: