• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Spursnél szóba sem kerülhet Modric távozása  A Tottenham Hotspur elnöke, Daniel Levy szerint egy szó sem igaz abból, hogy ma leül tárgyalni Luka Modriccsal a játékos jövőjéről.

  A horvát válogatott futballista jövője körül rengeteg pletyka megjelent a szezon vége óta, leggyakrabban a Chelsea-vel kapcsolatban merül fel a neve.

  A zadari születésű középpályás állítólag hajlana a klubváltásra, és egyes hírek szerint meg is beszélt mára egy találkozót Levyvel. Az elnök azonban tagad, szerinte mindez puszta kitaláció.

  Ezt támasztja alá az is, hogy Modric várhatóan csak holnap tér vissza Angliába nyári szabadságáról.

  “Már korábban is elmondtam, de ha kell újra tisztázom mindenki előtt, hogy egy kulcsjátékosunk sem fog távozni a nyáron” – kezdte Levy.

  “Egy épülőben lévő csapat vagyunk, hogy a jövőben tartósan a legjobbak között maradhassunk, először is meg kell tartanunk a legjobbjainkat. Luka Modricot éppen ezért nem fogjuk eladni semmi pénzért, sem a Chelsea-nek, sem másnak.”

  “Nem beszéltem meg semmiféle találkozót Lukával, és bárki is keres meg minket, nem vagyunk hajlandók tárgyalni az eladásáról.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: