• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Warnock beletörődött Taarabt eladásába  A Queens Park Rangers menedzsere, Neil Warnock szerint Adel Taarabt nagy valószínűséggel még a nyáron távozik, de meg fogja bánni a döntését.

  A 22 éves középpályásnak hatalmas érdemei vannak abban, hogy a londoniak a másodosztály bajnokaiként feljutottak a Premier League-be.

  Jó teljesítményének köszönhetően több csapat is felfigyelt rá, állítólag az Arsenal, a Chelsea, a Real Madrid, az Atlético Madrid és a Paris Saint-Germain is érdeklődik iránta.

  “Hiányzik neki a családja, akik Marseille-ben élnek. Ha érkezne egy jó ajánlat egy francia klubtól, többször láthatná őket, ami természetesen nagyon csábító lenne a számára” – mondta Warnock.

  “A PSG élénken érdeklődik iránta, ha oda menne, közel lehetne a családtagjaihoz, de vannak kérők Spanyolországból is. Az Arsenal is hívja, ott is van néhány barátja.”

  “Mindezek ellenére azt tanácsolom neki, hogy legalább karácsonyig maradjon nálunk, de attól tartok, a szavaim süket fülekre találnak. Egy játékost sem győzködtem még ennyit, hogy maradjon. Úgy érzem, nagyon megbánná, ha elmenne.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: