• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pulis: “Delap bedobásai nagyon fontosak”



    A Stoke City menedzsere, Tony Pulis megköszönte a médiának a Rory Delap bedobásai körüli hisztériát, mivel szerinte ez is kellett az Arsenal 2-1-es legyőzéséhez.

    Az ír középpályás tegnap elhalványítota Cesc Fabregas és Emmanuel Adebayor csillogását jó játékával, de leginkább ismét hosszú bedobásaival tűnt ki a többiek közül.

    Mióta a Premier Ligában játszik a City, egyre több lap ír Delap gyakran gólpassznak beillő bedobásairól. Pulis szerint ez a Fazekasok javára fordíthatja a dolgokat, hiszen a félelem kapkodása készteti a védőket.

    “Ezzel sok problémát tud okozni az ellenfélnek.” – mondta Pulis.

    “Szerintem ennek az az oka, hogy a bedobásai nem íveltek, hanem szinte teljesen egyenesen szállnak a levegőben, így nagyon nehéz jó ütemben felugrani a védőknek.”

    “Úgy gondolom, a média is segítségünkre volt. A nagy bedobása körüli felhajtás miatt a védőkre már akkor rátör a halálfélelem, mielőtt elhagyná a kezét a labda.”

    “Hiába tudják, hogy mire készülünk, sok gólt szereztünk már így. Mindig veszélyt tudunk kialakítani ezekből, mint például az Arsenal ellen is. Nagyon nehéz kivédekezni ezeket a helyzeteket.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: