• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Berba eladása okozta Ramos vesztét



    A Tottenham Hotspur elnöke, Daniel Levy elmondta, Dimitar Berabtov eladása nagyban hozzájárult Juande Ramos kirúgásához.

    A bolgár válogatott csatár alig 12 hónapja volt a Spurs játékosa, mikor először jelezte, hogy szeretne távozni. Végül a londoniak idén nyáron engedték el, mivel attól tartottak, hogy áron alul igazolhatna máshová, ha letöltené a harmadik évet is érvényben lévő szerződéséből.

    Berbatov mellett Robbie Keane is távozott a White Hart Lane-ről, így a fővárosiaknak nagyon nehéz lett volna megfelelő helyetteseket találnia.

    “Dimitar már egy szezon után is jelezte, hogy szeretne a Manchester Unitedhez igazolni, akkor még Martin Jol volt a menedzser.” – mondta Levy.

    “A 2008-as nyári átigazolási időszak előtt felállítottunk egy tervet arra az esetre, ha valóban távozna, mivel úgy tűnt, semmivel sem lehet maradásra bírni.”

    “Dimitart a lehető legrosszabbkor adtuk el, ráadásul az illetékesek egyáltalán nem is foglalkoztak a kidolgozott tervvel, melyben az is benne volt, hogy kivel lehetne pótolni.”

    “Már hosszú ideje tudtuk, hogy valószínűleg távozni fog, de végig csak az érdekelt minket, hogy megfelelő árat kapjunk érte és nem az, hogy kivel fogjuk helyettesíteni. Robbie Keane esetében ugyanez volt a helyzet.”

    “Nagyot hibáztunk, mert nem tudtuk időben pótolni a két csatárt.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: