• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ramos: “Berba nem koncentrál eléggé!”  Dimitar Berbatov kimaradt a Tottenham Hotspur Sunderland elleni keretéből, a londoniak mestere, Juande Ramos szerint a bolgár nincs jó hatással az öltözői hangulatra.

  Berbatov nemrégiben kérelmezte átadólistára helyezését, mivel szeretne a Manchester Unitedhez igazolni. Egyesek szerint a Spurs mestere ezért nem nevezte őt a Sunderland elleni keretbe.

  Ramos vasárnapra tervezett egy találkozót, melyen megbeszéli majd a bolgár válogatott csatárral, hogy mi vár rá a jövőben.

  “Ahogy csütörtökön is mondtam, meg kellett várnom, míg a játékos visszatér hazája válogatottjától, mivel csak ezután tudom megbeszélni vele a jövőt.” – mondta a spanyol mester.

  “Nem tettem be őt a keretbe, mivel úgy éreztem, nem koncentrál eléggé edzésen. Ez pedig rossz hatással lehetne az öltözői hangulatra és a csapat teljesítményére.”

  “Nem számít, hogy mennyire jó egy játékos, ha fejben nincs a pályán, nem fog jól játszani. Nekem csak az számít, hogy a lehető legjobb csapatot küldjem ki a meccsre.”

  “Vasárnap fogok beszélni a játékossal, ő még mindig hozzánk tartozik és velünk edz.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: