• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Berbatov nagyon közel a Unitedhez



    Elképzelhető, hogy Dimitar Berbatov már ezen a héten a Manchester Unitedhez igazol, mivel a jelek szerint Tottenham Hotspur már felkészült a játékos eladására.

    A 27 éves játékos nemrég kérte csapatától, hogy helyezzék átadólistára, mivel szeretne a Unitedben játszani. Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy már ebben az átigazolási időszakban távozik, hiszen a Spurs mestere, Juande Ramos saját elmondása szerint azért hagyta ki a Sunderland elleni keretből, mert nem koncentrát eléggé.

    Ramos attól is tart, hogy Berbatov jelenléte rossz hatással lehet az öltözői hangulatra, így a jelek szerint számára már nincs visszaút. A Tottenham két éve 10,9 millió fontot adott érte a Bayer Leverkusennek.

    A londoniak most minden bizonnyal ennek körülbelül a dupláját fogják kapni a bolgár támadóért, de konkrét összegekről nem esett szó, mióta visszautasították a manchesteriek 20,5 milliós ajánlatát.

    A Spurs nehéz helyzetbe kerülhet Berbatov távozása esetén, így ugyanis alig maradna bevethető csatáruk. Jermain Defoe a Portsmouth-hoz, Robbie Keane pedig a Liverpoolhoz igazolt.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: