• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Sunderland megszerezte Wickhamet  A Sunderland leigazolta Anglia egyik legtehetségesebbnek tartott csatárát, Connor Wickhamet az Ipswich Towntól.

  A 18 éves játékos tegnap érkezett meg a piros-fehérekhez a kötelező vizsgálatokra, miután a két csapat 8,1 millió fontban megegyezett egymással. Az összeg a különböző záradékok függvényében 12 millióig emelkedhet a jövőben.

  A Fekete Macskák ma tárták a csatár elé négyéves szerződésajánlatukat, melyet el is fogadott, így a csapat olyan érdeklődőket utasított maga mögé, mint az Arsenal, a Tottenham Hotspur vagy a futballista kedvenc csapata, a Liverpool.

  “Több élcsapat is szerette volna megszerezni Connort, ezért természetesen nagy öröm, hogy végül a mi ajánlatunkat fogadta el” – mondta a Sunderland menedzsere, Steve Bruce.

  “Nagyon fiatal, remek fizikummal megáldott játékos. Magasságával és játékstílusával komoly gondokat okozhat majd az ellenfelek védőinek, és a csatárposztért is keményebb harc folyik majd csapaton belül.”

  “Egy ideje már figyeltük, ezalatt folyamatosan fejlődött és javult a játéka. Hatalmas tehetség, biztos vagyok benne, hogy a szurkolóink hamar megszeretik.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: