• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A City még mindig Sánchez megszerzésén fáradozik  A Manchester City pályaedzője, Attilio Lombardo elárulta, csapata még mindig gőzerővel dolgozik Alexis Sánchez leigazolásáért.

  A chilei válogatott játékost a kék mezeseken kívül a Barcelona, a Juventus, az Internazionale és a Manchester United is szeretné megkaparintani.

  Az Udinese vezetői azt állítják, eddig öt ajánlat érkezett hozzájuk a 22 éves szélsőért. Lombardo reméli, az olasz klub végül nekik mond majd igent, és megszerezhetik a dél-amerikai sztárt.

  “Sánchez bármelyik európai sztárcsapat számára remek igazolás lenne. A legutóbbi szezonban is többször bebizonyította, hogy ő a Serie A egyik legjobbja” – mondta Lombardo.

  “Hatalmas értéke az Udinesének, amit tiszteletben is tartunk. A Manchester City folyamatosan figyelemmel követi a világ legjobb játékosainak a fejlődését. Úgy gondoljuk, Sánchez tökéletesen illene a játéktervünkbe.”

  “Rengeteg szó esett már erről az átigazolásról, de a háttérben valóban kemény munka folyik, hogy sikerrel járjunk. Ahogy mondtam, ez a játékos bármelyik nagycsapatba tökéletesen beleillene.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: