• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jose Mourinho a túlzott elvárások miatt figyelmeztet!  Jose Mourinho szerint senki se várja el azt, hogy megismétlik a 2004es szezont,amikor is bajnoki címet nyertek.Mou
  A portugál tréner csapata szezonbeli első vereségét szenvedte el az Evertontól a hétvégén,ezzel pedig az Abramovich éra legrosszabb startját könyvelhették el, annak ellenére, hogy csak 2 pont a hátrányuk a listavezető Arsenallal szemben.
  Mourinho figyelmeztetett, hogy a dolgok most másképp állnak, mint 10 éve, amikor idejött a Portotól.
  “Ez nem 2004,”mondta a Daily Mirrornak.
  “Akkor októberben kaptunk ki a Manchester City ellen, az egyetlen vereség abban a szezonban. De ez nem lényeges. Nem vagyunk legyőzhetetlenek. Ez már egy másik csapat.
  “Azért jöttem ide, hogy dolgozzak. Nem mondom azt, hogy nagy nyugalomban, mivel én vagyok az első, aki nem akar mindig békében dolgozni-viszont kell dolgozzak az idővel, avval, hogy fejlesszem a játékosokat, és, hogy a legjobbat kihozzam belőlük.
  “Hatékonyak és felnőttek kell legyünk, nem lehetünk naivak. Ezen kell dolgozzunk. A szép focinkat kell átalakítsuk úgy, hogy gólokat is szerezzünk.
  “Nem az a klub vagyunk, amely csak lazán várja a változásokat. Mi ezután megyünk.
  “A szezon eleje nehéz volt. Idegenben a MU ellen, majd a Szuperkupában a Bayern ellen, valamint idegenben az Everton ellen.
  “De szombaton az a csapat voltunk, amely 21 lövésből sem talált be. Ez a foci szépsége.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: