• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Raul: “Legyőzzük a Liverpoolt”  Raul bízik benne, hogy a Real Madrid képes lesz legyőzni a Liverpoolt az Anfielden és továbbjutni a negyeddöntőbe.

  RaulA spanyol bajnoki címvédő holnap mérkőzik majd meg a Vörösökkel Angliában. Két hete Rafa Benitez csapata 1-0-ra nyert a Santiago Bernabeuban.

  Raul szerint azonban csapatának minden esélye megvan arra, hogy legyőzze a liverpooliakat és továbbjusson a következő fordulóba.

  A ‘Pool híres arról, hogy a nemzetközi sorozatokban magabiztosan játszik hazai közönség előtt, de Raul szerint Juande Ramos olyan taktikát fog kitalálni, amivel meglephetik az Anfield Road közönségét.

  “Pontosan tudjuk, mit kell tennünk, két gólt kell szereznünk. A múltkori vereség mély nyomot hagyott bennünk, de tudjuk, hogy idegenben is lesznek helyzeteink, ezért nem adjuk fel.” – mondta Raul.

  “Képesek lehetünk legyőzni a Liverpoolt az Anfielden. Juande Ramos érkezése óta még magabiztosabbak vagyunk.”

  “A szezon elején voltak gondjaink. Sok gólt lőttünk, de kaptunk is szép számmal, ami miatt sok pontot vesztettünk. Mostanra remek formába lendültünk, fizikálisan és mentálisan egyaránt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: