• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Arshavin még messze a Spurstől  Andrei Arshavin ügynöke elárulta, hogy ügyfele szívesen igazolna a Tottenham Hotspurhöz, de a londoniak és a Zenit Szentpétervár között nagy a “szakadék”.

  A Spurs mestere, Juande Ramos szeretné leigazolni az orosz sztárt, hogy megerősítse csapatát Robbie Keane távozása után, de a játékos ügynöke szerint a két klub egyáltalán nem áll közel ahhoz, hogy megegyezzen a vételárban.

  Az ügynöke, Dennis Lachter megerősítete, hogy a Tottenham és a Zenit tárgyalnak és Arshavin is szívesen folytatná karrierjét Észak-Londonban, de szerinte a közeljövőben biztos nem lesz eredmény.

  “Valóban folynak tárgyalások a csapatok között, de egyelőre semmi sem rendeződött, mivel a Zenit sokat kér a játékosért.” – mondta Lachter.

  “Nagy a szakadék a két fél között, hiszen a Zenit sokat kér.”

  “Juande Ramos nagyon szeretné leigazolni Andreit, ő az első számú célpontja és Daniel Levy is mindent megtesz az üzlet sikerességéért, de nehéz a Zenittel egyezkedni.”

  “Ramos figyelemmel kísérte Andreit, amikor még a Sevilla mestere volt és tavaly a remek UEFA-kupa-szerepléskor is.”

  “Az ügyfelem már eldöntötte, hogy szeretné elhagyni a Zenitet és szeretne a Tottenhamhez igazolni. Tetszik neki, ahogy a Spurs játszik és nagy tisztelője Ramosnak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: