• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger fiatalokat is bevethet kedden  A Portsmouth elleni meccs után elképzelhető, hogy Arsene Wenger néhány kevésbé híres játékosának is bizalmat szavaz a Manchester United ellen.

  Nicklas BendtnerA múlt heti Bajnokok Ligája-meccshez képest több helyen változtatott csapatán Wenger a Pompey elleni meccsre. Nem volt ott például Cesc Fabregas, Emmanuel Adebayor vagy például Manuel Almunia sem. A kapitányi karszalagot Andrej Arsavin viselte.

  A londoniak azonban nem vallottak szégyent, Nicklas Bendtner duplájával és Carlos Vela egy góljával 3-0-ra nyertek.

  Az Ágyúsok most már valószínűleg minden erejükkel a United elleni visszavágóre készülnek, ahol muszáj nyerniük a döntőbe jutáshoz.

  “Tegnap szerettem volna pihentetni néhány játékosomat. Az első félidőben nagy fölényben voltunk és több helyzetet kialakítottunk” – mondta Wenger.

  “A második félidőre a Portsmouth változtatott a taktikáján, amivel sikerült meglepnie minket. Talán teljesen máshogy alakult volna a meccs, ha sikerül szépíteniük, de a harmadik gólunk után minden eldőlt.”

  “Semmi kétségem a fiatal játékosaim képességeivel kapcsolatban. Naponta látom őket az edzéseken és tegnap mindenki láthatta őket a pályán. Elképzelhető, hogy néhányukat kedden is játszatni fogom.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: