• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Neuer a világ legjobbjává válhatna Angliában



    A német legenda, Oliver Bierhoff úgy véli, Manuel Neuer lehetne a világ legjobb kapusa, ha elhagyná a Schalkét és a Manchester Unitedhez igazolna.

    A német válogatott hálóőrt egyre gyakrabban hozzák szóba a Vörös Ördögökkel, mióta Edwin van der Sar bejelentette, hogy a szezon végén visszavonul.

    Úgy tudni, Neuer szeretne a Bundesligában maradni, és a Bayern Münchenhez szerződni, de Bierhoff szerint jobban járna, ha külföldön próbálna szerencsét, mint válogatottbeli csapattársai közül Sami Khedira vagy Mesut Özil.

    “Neuer hatalmas döntés előtt áll, de abban biztos vagyok, hogy mindene megvan ahhoz, hogy Van der Sar nyomdokaiba lépjen” – mondta az egykori kiváló csatár.

    “Én fiatalon kerültem Olaszországba és jót tett nekem a változás, ahogy Khedira és Özil is jól feltalálja magát Spanyolországban. Neuer is jól járna, ha Angliába igazolna, szerintem könnyedén felvenné az ottani ritmust.”

    “A Manchester Unitednél a világ legjobbjává válhatna. Tudom, hogy kötődik a Schalkéhoz, és a Bayern München is egy nagy csapat, de szerintem jobban tenné, ha Angliába menne.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: