• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Fulham kiütötte a Juvét



    A Fulham Gera Zoltán főszereplésével 4-1-es győzelmet aratott a tíz emberrel játszó Juventus fölött az Európa-ligában, így a londoniak jutottak tovább.

    A torinóiak 3-1-es előnyel utaztak a Craven Cottage-ra és úgy tűnt, csak formalitás lesz a mérkőzés, amikor David Trezeguet a második percben vezetéshez juttatta a Zebrákat (0-1).

    A hazaiak azonban nem adták fel, nem sokkal később Bobby Zamora egyenlített Fabio Cannavaro közreműködésével (1-1). A 27. percben az aranylabdás bekk buktatta Gera Zoltánt, amiért ki is állították.

    Az első játékrész vége előtt használta ki először a Fulham az emberelőnyt, Davies passza után Gera lőtt közelről Chimenti kapujába (2-1). A második félidőben Diego kezezése után büntetőhöz jutott Roy Hodgson csapata, Gera állt a labda mögé, aki nem hibázott (3-1).

    Ekkor a londoniaknak már csak egy gól kellett a továbbjutáshoz, meg is voltak a helyzeteik, de Chimenti több bravúrt is bemutatott, a hajrában aztán Clint Dempsey egy parádés emeléssel megszerezte a sorsdöntő találatot (4-1).

    A Juventus még bemutatott egy biztató támadást, de nagyobb helyzetet nem tudott kialakítani, ráadásul az utolsó percekben kialakult dulakodások eredményeként Zebinát is kiállította a játékvezető.




    Témakör:
    Európa-liga

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: