• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lampard új szerződést akar!  Frank Lampard továbbra is mindent megtesz a pályán, és reméli, hogy ez új szerződést fog érni számára.

  A kékek középpályásának szerződéséből már csak 6 hónap van a szerződéséből, és már sok csapattal is kapcsolatba hozták. Lampard viszont még nem áll készem, hogy elhagyja a klubot, és kitart amellett, hogy maradni fog a kékeknél.
  A Sky Sports-sal beszélt a 8-0ás Aston Villa feletti győzelem után: ” Nem koncentrálok erre ( a szerződésemre), csak folytatom a játékot hétről hétre.
  ” Boldog vagyok, hogy fitt vagyok. Megpróbálom élvezni a játékot. Szerintem még sok van bennem, és meg akarom ezt mutatni.
  ” Nem akarok nagyon mélyen belemerülni ebbe, a klubon belüli pozíciómba. Azért vagyok itt, hogy játsszak.”
  Lampard most ünnepelte 500. PL pályáralépését, a 190. Chelsea-s gólját , amivel ő lett a Chelsea legjobb első osztálybeli aktív góllövője, megelőzvén Bobby Tamblinget.
  ” Azt jelenti, hogy már öreg vagyok,” viccelt ő a meccs után.
  ” Ez sok startot jelent. Szerencsés vagyok, hogy ennyit játszhattam egy ilyen nagy klub számára. A vezetőedzőim, a csapattársaim, akik körülvettek, mindre büszkék vagyok.
  ” A gólrekordokra szintén, valamint arra, hogy legyőztem Bobby Tamblinget, ő egy legenda, és egy kedves fickó.
  A 34 éves játékos ovációk közepette hagyta el a pályát, mikor lecserélték, kórusban skadálták a szurkolók a ‘Super Frank’-et, valamint az ‘Igazoljátok le’-t, az egész Stamford Bridgen.
  ” Ez jelent számomra mindent, a csapat szurkolói”, tette hozzá.
  “Mióta itt vagyok kitartanak mellettem, és ez csak javult időről időre. Kedveltem és értékeltem ezt.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: