• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney Charlton rekordját vette célba  A Manchester United gólzsákja, Wayne Rooney az Arsenal elleni mesterhármasa után elmondta, szeretné megdönteni Sir Bobby Charlton gólrekordját.

  A 8-2-es manchesteri győzelemmel végződő találkozón az angol támadó két szabadrúgást és egy büntetőt értékesített, így összesen 152 gólnál jár a Vörös Ördögök színeiben.

  A legendás Sir Bobby Charlton 249-szer talált be manchesteri pályafutása során, amivel jelenleg is rekorder az Old Traffordon. A mindössze 25 esztendős Rooneynak reális esélye van rá, hogy új csúcsot állítson fel.

  “Mindig remek érzés gólt szerezni. Nagyszerű, hogy 150-nél is több gólt szereztem egy olyan hatalmas klubban, mint a United. Remélhetőleg a java még csak most jön” – mondta a korábbi Everton-játékos.

  “Tetszik, ahogy a dolgok alakulnak. Keményen dolgoztam a felkészülési időszakban, és jól is kezdtem a szezont, de ami még fontosabb, a csapat is jól rajtolt.”

  “A meccs előtt tisztában voltam vele, hogy csak egy találatra vagyok a 150-től. Giggsy mondta is, hogy még 100 és utolérem Sir Bobby Charltont. Mostantól ez lesz a célom, remélhetőleg a következő néhány évben sikerül is.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: