• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney Charlton rekordját vette célba



    A Manchester United gólzsákja, Wayne Rooney az Arsenal elleni mesterhármasa után elmondta, szeretné megdönteni Sir Bobby Charlton gólrekordját.

    A 8-2-es manchesteri győzelemmel végződő találkozón az angol támadó két szabadrúgást és egy büntetőt értékesített, így összesen 152 gólnál jár a Vörös Ördögök színeiben.

    A legendás Sir Bobby Charlton 249-szer talált be manchesteri pályafutása során, amivel jelenleg is rekorder az Old Traffordon. A mindössze 25 esztendős Rooneynak reális esélye van rá, hogy új csúcsot állítson fel.

    “Mindig remek érzés gólt szerezni. Nagyszerű, hogy 150-nél is több gólt szereztem egy olyan hatalmas klubban, mint a United. Remélhetőleg a java még csak most jön” – mondta a korábbi Everton-játékos.

    “Tetszik, ahogy a dolgok alakulnak. Keményen dolgoztam a felkészülési időszakban, és jól is kezdtem a szezont, de ami még fontosabb, a csapat is jól rajtolt.”

    “A meccs előtt tisztában voltam vele, hogy csak egy találatra vagyok a 150-től. Giggsy mondta is, hogy még 100 és utolérem Sir Bobby Charltont. Mostantól ez lesz a célom, remélhetőleg a következő néhány évben sikerül is.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: