• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Buzsáky gólja három pontot ért



    A Queens Park Rangers Buzsáky Ákos büntetőből szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a kiesés ellen menekülő Watfordot tegnap este.

    A Lódarazsak azzal a tudattal érkeztek a QPR-hoz a Loftus Roadra, hogy győzelem esetén bebiztosítják bennmaradásukat az angol másodosztályban. A hazaiak számára nem volt valódi tétje a találkozónak, hiszen a kiesés sem fenyegeti őket, és a feljutásra sincs már esélyük.

    Buzsákyban valószínűleg feltört néhány kellemetlen emlék a mérkőzés előtt, hiszen decemberben éppen egy Watford elleni meccs után fejelte le az öltözőben akkori edzője, Jim Magilton. A mesternek azóta távoznia kellett és Neil Warnock érkezett a helyére.

    A pályán azonban ezt nem lehetett észrevenni a magyar középpályáson, aki remek formában futballozott, egy életerős távoli lövéssel nyitott, mely nem sokkal ment kapu fölé. Ezután szabadrúgásból veszélyeztetett, lövését csak nehezen tudta hárítani a sárga mezesek kapusa, Scott Loach.

    A 37. percben Dusko Tosic betört a vendégek tizenhatosára, majd Adrian Mariappa felrúgta, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. Buzsáky állt a labda mögé, aki nem hibázott, így megszerezte 12. gólját a szezonban.

    A Watford feléledt a bekapott góltól, Henri Lansburynek két jó helyzete is volt, de Radek Cerny kapus mindkét esetben magabiztosan védett. A második félidő kilencedik percében úgy tűnt, sikerül egyenlíteniük, de Danny Graham találatát les miatt érvénytelenítették.

    Grahamnek volt még egy nagy lehetősége, de Marvin Sordell remek beadása után a kapu mellé fejelt, a legnagyobb helyzetet azonban Jon Harley puskázta el, akinek mindössze néhány méterről kellett volna a hálóba pofoznia a labdát, de Cerny ismét védeni tudott.

    A Queens Park Rangers két fordulóval a bajnokság vége előtt a 14. helyen áll, 54 ponttal, míg a Watford a 20. és csak két pont választja el a kieső zónában tanyázó Sheffield Wednesdaytől.

    Forrás: STOP.hu/TEAMtalk.com




    Témakör:
    Magyar vonatkozású hírek, The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: