• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Taylor: “A Newcastle egy vicc”  Steven Taylor szerint csapata, a Newcastle United olyan, mint egy rossz vicc, és nem érti, hogy miért nincs még menedzsere a gárdának.

  Steven TaylorA Szarkák az előző szezon végén 16 év élvonalbeli szereplés után kiestek a másodosztályba. Ma, a West Bromwich Albion elleni meccsel kezdhetik meg a harcot a visszajutásért.

  A körülmények azonban finoman szólva sem kedvezőek a fekete-fehéreknél, hiszen még mindig nincs menedzserük és a tulajdonosi kérdés sem oldódott még meg. A WBA ellen a megbízott mester, Chris Hughton vezeti majd a csapatot.

  “A játékosok nagyon nyugtalanok, a kialakult helyzet miatt. Mindössze egy menedzserre és egy kis stabilitásra vágyunk” – mondta a 23 éves hátvéd.

  “Ha végre sikerül leültetni egy vezetőedzőt a kispadra, időt kell adni neki, hogy átültethesse az elképzeléseit a csapatba. Ha az elnök egy kicsit is szereti a klubot, így fog tenni. Fogalmunk sincs, hogy miért nem kapta még meg Alan Shearer az állást.”

  “Egyik nap azt olvasom a lapokban, hogy Alan lesz a mester, aztán azt, hogy Joe Kinnear visszatér, majd Kevin Keegan neve is felmerül. Egyszerűen nem értem, ez az egész klub egy vicc.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: