• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Taylor: “A Newcastle egy vicc”



    Steven Taylor szerint csapata, a Newcastle United olyan, mint egy rossz vicc, és nem érti, hogy miért nincs még menedzsere a gárdának.

    Steven TaylorA Szarkák az előző szezon végén 16 év élvonalbeli szereplés után kiestek a másodosztályba. Ma, a West Bromwich Albion elleni meccsel kezdhetik meg a harcot a visszajutásért.

    A körülmények azonban finoman szólva sem kedvezőek a fekete-fehéreknél, hiszen még mindig nincs menedzserük és a tulajdonosi kérdés sem oldódott még meg. A WBA ellen a megbízott mester, Chris Hughton vezeti majd a csapatot.

    “A játékosok nagyon nyugtalanok, a kialakult helyzet miatt. Mindössze egy menedzserre és egy kis stabilitásra vágyunk” – mondta a 23 éves hátvéd.

    “Ha végre sikerül leültetni egy vezetőedzőt a kispadra, időt kell adni neki, hogy átültethesse az elképzeléseit a csapatba. Ha az elnök egy kicsit is szereti a klubot, így fog tenni. Fogalmunk sincs, hogy miért nem kapta még meg Alan Shearer az állást.”

    “Egyik nap azt olvasom a lapokban, hogy Alan lesz a mester, aztán azt, hogy Joe Kinnear visszatér, majd Kevin Keegan neve is felmerül. Egyszerűen nem értem, ez az egész klub egy vicc.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: