• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Windass kész elhagyni a Hullt  A Hull City veterán csatára, Dean Windass elmondta, készen áll emelt fővel kisétálni a KC Stadiumból, mivel a klubnak látszólag nincs szüksége rá.

  Dean WindassA 39 éves játékos, aki tavaly a rájátszás döntőjében győztes gólt szerzett a Bristol City ellen, elfogadta a tényt, hogy napjai meg vannak számlálva a Tigriseknél, miután mindössze hat alkalommal léphetett pályára idén.

  Windass már többször elmondta, hogy nyugtalanítja a kevés lehetőség, de nem javult a helyzete, sőt a csapat legutóbbi két meccsén a kispadra sem került.

  “Mostanra felismertem a helyzetet. Nem szívesen távozom a csapattól és fájó, hogy itt a vége, de ideje menni. Emelt fővel fogok távozni.” – mondta a veterán támadó.

  “Csak annyit szerettem volna, hogy pályára léphessek a Premier Ligában. Megtehettem volna, hogy már a Bristol City elleni győztes gólom után elhagyom a Hullt.”

  “Gyerekkorom óta a Hull Citynek szurkolok, így szerettem volna a csapattal együtt felfedezni az új szintet, amit elértünk és olyan stadionokban játszani, mint az Old Trafford, az Anfield vagy az Emirates.”

  “Azt hittem, hogy még mindig van esélyem a csapatba kerülni, csak türelmesnek kell lennem. Szerintem a menedzser nem adott lehetőséget nekem a bizonyításra, de mostmár legalább látom, hogy mi a helyzet.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: