• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rafa maradna, de nem csak rajta múlik



    Rafa Benítez szívesen maradna a Liverpool menedzsere, de sok minden függ attól, miként alakul a klub anyagi helyzete.

    A spanyol mester ügynöke, Manuel Garcia Quilon elárulta, hogy egy kínai befektetői csoport szeretné felvásárolni a két amerikai társtulajdonos, George Gillett és Tom Hicks részvényeit, és ahhoz is ragaszkodnának, hogy Benítez maradjon a kispadon.

    Amennyiben ez az üzlet nem valósul meg, az amerikaiaknak csipkedniük kell magukat, hogy csökkentsék a csapat 237 millió fontos adósságát. Másként elképzelhető, hogy a volt valencia-mester új munkaadó után néz, akik képesek lesznek megfelelő összegeket adni neki átigazolásokra.

    Nem valószínű, hogy sokáig munka nélkül maradna, hiszen a Juventus már januárban is szerette volna magához csábítani és a Real Madrid is az érdeklődők között van.

    “Rafa Benítez szeretne legalább 2014-ig a Liverpool vezetőedzője maradni, hiszen jelenlegi szerződése ekkor járna le. Sok múlik azonban a klub pénzügyi helyzetén” – mondta Quilon.

    “Nagy hatással lehet a csapat és Benítez jövőjére is, hogy miként alakulnak az anyagiak.”

    “A kínaiak komoly érdeklődőknek tűnnek, hiszen felhívták az ügyfelemet és elmagyarázták neki, hogy szeretnék megvenni a csapatot és örülnének, ha ő maradna a menedzser.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk:
    Újabb cikk: