• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rafa maradna, de nem csak rajta múlik  Rafa Benítez szívesen maradna a Liverpool menedzsere, de sok minden függ attól, miként alakul a klub anyagi helyzete.

  A spanyol mester ügynöke, Manuel Garcia Quilon elárulta, hogy egy kínai befektetői csoport szeretné felvásárolni a két amerikai társtulajdonos, George Gillett és Tom Hicks részvényeit, és ahhoz is ragaszkodnának, hogy Benítez maradjon a kispadon.

  Amennyiben ez az üzlet nem valósul meg, az amerikaiaknak csipkedniük kell magukat, hogy csökkentsék a csapat 237 millió fontos adósságát. Másként elképzelhető, hogy a volt valencia-mester új munkaadó után néz, akik képesek lesznek megfelelő összegeket adni neki átigazolásokra.

  Nem valószínű, hogy sokáig munka nélkül maradna, hiszen a Juventus már januárban is szerette volna magához csábítani és a Real Madrid is az érdeklődők között van.

  “Rafa Benítez szeretne legalább 2014-ig a Liverpool vezetőedzője maradni, hiszen jelenlegi szerződése ekkor járna le. Sok múlik azonban a klub pénzügyi helyzetén” – mondta Quilon.

  “Nagy hatással lehet a csapat és Benítez jövőjére is, hogy miként alakulnak az anyagiak.”

  “A kínaiak komoly érdeklődőknek tűnnek, hiszen felhívták az ügyfelemet és elmagyarázták neki, hogy szeretnék megvenni a csapatot és örülnének, ha ő maradna a menedzser.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk:
  Újabb cikk: