• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pennant a Realban?  A spanyol bajnoki címvédő Real Madrid a hírek szerint szeretné leigazolni a Liverpool mellőzött szélsőjét, Jermaine Pennantet.

  Jermaine PennantA madridiak új menedzsere, Juande Ramos egy jobb szélső leigazolását tűzte ki elsődleges célul. Korábban szóbahozták már Ashley Younggal, Aaron Lennonnal és a CSZKA Moszkva sztárjával, Milos Krasiccsal is, de mindhárom játékos túl sokba került volna.

  A hírek szerint ezért a Real a Vörösök játékosa, Pennant felé fordította a figyelmét, aki idén mindössze négyszer lépett pályára a ‘Poolban, így látszólag Rafa Beniteznek nincs szüksége rá.

  A korábbi Birmingham City- és Arsenal-játékosnak a szezon végén lejár a szerződése, így az érdeklődőkkel már most aláírhat egy előszerződést.

  A Liverpool valószínűleg elfogadná a szélső iránt érkező ajánlatokat, hiszen nyáron már teljesen ingyen távozhatna az Anfieldről.

  A Daily Mail azt is tudni véli, hogy a Királyi Gárda már ma bemutathatta volna Pennantet, mint legújabb játékosát, de az üzlet végül nem jött létre, mivel a játékos heti 60 000 fontot kért, majdnem a dupláját annak, amit a Real ajánlott.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: