• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pennant a Realban?



    A spanyol bajnoki címvédő Real Madrid a hírek szerint szeretné leigazolni a Liverpool mellőzött szélsőjét, Jermaine Pennantet.

    Jermaine PennantA madridiak új menedzsere, Juande Ramos egy jobb szélső leigazolását tűzte ki elsődleges célul. Korábban szóbahozták már Ashley Younggal, Aaron Lennonnal és a CSZKA Moszkva sztárjával, Milos Krasiccsal is, de mindhárom játékos túl sokba került volna.

    A hírek szerint ezért a Real a Vörösök játékosa, Pennant felé fordította a figyelmét, aki idén mindössze négyszer lépett pályára a ‘Poolban, így látszólag Rafa Beniteznek nincs szüksége rá.

    A korábbi Birmingham City- és Arsenal-játékosnak a szezon végén lejár a szerződése, így az érdeklődőkkel már most aláírhat egy előszerződést.

    A Liverpool valószínűleg elfogadná a szélső iránt érkező ajánlatokat, hiszen nyáron már teljesen ingyen távozhatna az Anfieldről.

    A Daily Mail azt is tudni véli, hogy a Királyi Gárda már ma bemutathatta volna Pennantet, mint legújabb játékosát, de az üzlet végül nem jött létre, mivel a játékos heti 60 000 fontot kért, majdnem a dupláját annak, amit a Real ajánlott.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: