• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Allardyce megvédte Bartont



    A korábbi Newcastle United-mester, Sam Allardyce szerint a Szarkáknak nem kellene kirúgniuk Joey Bartont, de egynél több esélyt már nem szabad adni neki.

    A 25 éves játékos jelenleg hat hónapos börtönbüntetését tölti rendbontásért és testi sértésért és felfüggesztett büntetést kapott azért is, mert még a Manchester City játékosaként leütötte csapattársátt, Ousmane Dabót.

    Barton kész, hogy leüljön tárgyalni a United vezetőivel a jövőjét illetően. Allardyce, aki tavaly a St. James’ Parkba igazolta a középpályást, attól tart, hogy felbontják a játékos szerződését.

    “Ha a Newcastle kirúgja Joey-t, az egy újabb büntetés lesz a számára és lehetetlenné teszi, hogy jó útra térjen és jobb ember legyen.” – mondta a mester.

    “Ez azért is veszélyes lehet, mert eltávolodhat a labdarúgástól. Ő egy tipikus futballista, ekörül forog az élete.”

    “Ha megtartják Joey-t, azzal adnak neki egy utolsó lehetőséget. A jövőjéért küzd, mert valószínűleg senki nem fogja alkalmazni, ha ismét a viselkedése miatt kell távoznia valahonnan.”

    “Joey-nak a múltban is volt segítsége, de most mindent meg kell tennie maga miatt. Ha ez nem tereli őt jó útra, akkor semmi sem fogja.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: