• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson nem vár változást  Sir Alex Ferguson biztos benne, hogy a következő szezon végén is a Manchester United, a Liverpool, a Chelsea és az Arsenal áll majd a tabella első négy helyén.

  Sir Alex FergusonA skót stratéga szerint a Manchester City hiába adott ki rengeteg pénzt új játékosokra, továbbra is a “Big Four” dominál majd Angliában.

  “Bármelyik csapatnak nagyon nehéz lenne betörni az elő négy hely valamelyikére, hiszen az ott tanyázó csapatok rendkívül kiegyensúlyozottak” – mondta Fergie.

  “Az utóbbi néhány évben ezek a csapatok rendszeres résztvevői voltak a Bajnokok Ligája elődöntőjének, döntőjének. Ez sokat elmond az erejükről.”

  “Sokan beszélnek arról, hogy Európában visszaveszi majd a hatalmat a Real Madrid és a Barcelona, de én ebben nem vagyok biztos.”

  “A Liverpoollal, az Arsenallal és a Chelsea-vel együtt mi is érdeklődve figyeljük, hogy mi van készülőben a Citynél. Szinte minden nap szóba hozzák őket valamelyik világsztárral.”

  “A nagy négyes tagjai közül senki nem költekezett, leginkább csak eladtunk játékosokat.”

  A manchesteri kékek nyár eleje óta olyan játékosokkal erősítetek, mint Kolo Touré, Emmanuel Adebayor, Gareth Barry, Carlos Tévez és Roque Santa Cruz

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: