• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson nem vár változást



    Sir Alex Ferguson biztos benne, hogy a következő szezon végén is a Manchester United, a Liverpool, a Chelsea és az Arsenal áll majd a tabella első négy helyén.

    Sir Alex FergusonA skót stratéga szerint a Manchester City hiába adott ki rengeteg pénzt új játékosokra, továbbra is a “Big Four” dominál majd Angliában.

    “Bármelyik csapatnak nagyon nehéz lenne betörni az elő négy hely valamelyikére, hiszen az ott tanyázó csapatok rendkívül kiegyensúlyozottak” – mondta Fergie.

    “Az utóbbi néhány évben ezek a csapatok rendszeres résztvevői voltak a Bajnokok Ligája elődöntőjének, döntőjének. Ez sokat elmond az erejükről.”

    “Sokan beszélnek arról, hogy Európában visszaveszi majd a hatalmat a Real Madrid és a Barcelona, de én ebben nem vagyok biztos.”

    “A Liverpoollal, az Arsenallal és a Chelsea-vel együtt mi is érdeklődve figyeljük, hogy mi van készülőben a Citynél. Szinte minden nap szóba hozzák őket valamelyik világsztárral.”

    “A nagy négyes tagjai közül senki nem költekezett, leginkább csak eladtunk játékosokat.”

    A manchesteri kékek nyár eleje óta olyan játékosokkal erősítetek, mint Kolo Touré, Emmanuel Adebayor, Gareth Barry, Carlos Tévez és Roque Santa Cruz

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: