• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mourinho megvédi Suarezt:’Mindenki hibázhat!’  A portugál szívesen látná csapatában a 26 éves játékost, mivel szerinte a csatár fantasztikus, de hosszú távra kötelezte el magát a vörösöknél.Suarez
  A Pool csatára harapás miatt 10 meccses eltiltást kapott, így kihagyta a szezon első 5 meccsét, de azóta 19 gólt szerzett 13 bajnokiján, amivel ő a legjobb góllövő.
  Mourinhot arról kérdezték, hogy leigazolná e Suarezt:” Mindenki követ el hibákat.”
  Amikor elmondták neki azt, hogy már az Ajaxnál is megharapott valakit, akkor evvel viccelődött:”Kétszer tette meg? Igen? Egyszer országonként…”
  Suarezt a nyáron más klubokkal hozták kapcsolatba, de a Liverpool megharcolt azért, hogy ott tartsa a csatárt, és Mourinho szerint a jelenlegi teljesítményével is igazolta azt, hogy a csapathoz tartozik.
  “Minden játékos más, és más természetük van,”mondta a Chelsea edzője.
  “Sok minden történik a nyáron, játékosok akarnak távozni, de van, hogy maradni kényszerülnek, és akkor fordul elő az, hogy rosszul teljesítenek, vagy nem kötődnek egyáltalán a csapathoz.
  “Suarezt maradásra kényszerítették, de úgy gondolom, hogy ő nagyszerűen válaszolt erre. Láthatjuk azt, hogy mennyire motivált.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: