• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bruce a Liverpoolt bírálja  A Sunerland menedzserének, Steve Bruce-nak egyáltalán nem tetszik, hogy a Liverpool minden eszközzel megpróbálja magához csábítani Kenwyne Jonest.

  Egyes hírek szerint a liverpooliak már megegyeztek a Fekete Macskákkal, hogy a szezon végéig kölcsönveszik a Trinidad és Tobagó-i csatárt, majd, ha jól teljesít, véglegesen is leigazolják.

  Bruce szerint azonban nemhogy egyezség nincs, de a ‘Pool még meg sem kereste őket az üggyel kacspolatbané

  “Sportszerűtlennek tartom a Liverpool próbálkozásait. Természetesen tisztelem a Liverpoolt, hiszen egy hatalmas klub” – kezdte Bruce.

  “Az azonban egyáltalán nem tetszik, amit Kenwyne Jonesszal csinálnak. Már többször elmondtam, hogy nem léptek kapcsolatba velünk, ennek ellenére folyamatosan jelennek meg újabb pletykák a lapokban.”

  “Nemrég azt olvastam, hogy kölcsönben odaadjuk Kenwyne-t a Liverpoolnak, mert pénzügyileg így járnánk a legjobban, ez a legnagyobb őrültség, amit az elmúlt hetekben olvastam.”

  “Mintha arról lennék ismert, hogy csak úgy kölcsönadogatom a csapatom legjobbjait. Ezt az egészet tiszteletlenségnek tartom és nem értem, honnan vesz ilyesmit a Liverpool.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: