• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bruce a Liverpoolt bírálja



    A Sunerland menedzserének, Steve Bruce-nak egyáltalán nem tetszik, hogy a Liverpool minden eszközzel megpróbálja magához csábítani Kenwyne Jonest.

    Egyes hírek szerint a liverpooliak már megegyeztek a Fekete Macskákkal, hogy a szezon végéig kölcsönveszik a Trinidad és Tobagó-i csatárt, majd, ha jól teljesít, véglegesen is leigazolják.

    Bruce szerint azonban nemhogy egyezség nincs, de a ‘Pool még meg sem kereste őket az üggyel kacspolatbané

    “Sportszerűtlennek tartom a Liverpool próbálkozásait. Természetesen tisztelem a Liverpoolt, hiszen egy hatalmas klub” – kezdte Bruce.

    “Az azonban egyáltalán nem tetszik, amit Kenwyne Jonesszal csinálnak. Már többször elmondtam, hogy nem léptek kapcsolatba velünk, ennek ellenére folyamatosan jelennek meg újabb pletykák a lapokban.”

    “Nemrég azt olvastam, hogy kölcsönben odaadjuk Kenwyne-t a Liverpoolnak, mert pénzügyileg így járnánk a legjobban, ez a legnagyobb őrültség, amit az elmúlt hetekben olvastam.”

    “Mintha arról lennék ismert, hogy csak úgy kölcsönadogatom a csapatom legjobbjait. Ezt az egészet tiszteletlenségnek tartom és nem értem, honnan vesz ilyesmit a Liverpool.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: