• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Barca nem fog próbálkozni  Az Arsenal elnöke, Peter Hill-Wood szerint a Barcelona ígéretet tett, hogy nem fog ajánlatot tenni Cesc Fabregasért a nyáron.

  Szinte minden héten jelennek meg újabb pletykák azzal kapcsolatban, hogy a katalánok szeretnék visszacsábítani a középpályást, akit annak idején könnyű szívvel engedtek el Londonba.

  A gránátvörös-kékek argentin szupersztárja, Lionel Messi is úgy véli, hogy csak idő kérdése, mikor tér vissza hozzájuk Fabregas, hiszen mint mondta “a vérében van a Barcelona”.

  Hill-Wood azonban elmondta, a két csapat közötti Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt komoly tárgyalások folytak a vezetők között, melyben megegyeztek arról, hogy a Barca a közeljövőben nem fogja megpróbálni leigazolni a piros-fehérek csapatkapitányát.

  A tárgyalószobában találkoztunk a Barcelona elöljáróival, akik ígéretet tettek, hogy nem fognak próbálkozni Cesc Fabregas leigazolásával. Reméljük, tartják a szavukat” – mondta a londoniak elnöke.

  “Én nem voltam hivatalos a megbeszélésre, de az érintettek beszámoltak nekem az ott elhangzottakról. A barcelonaiak azt mondták, ezen a nyáron biztosan nem tesznek ajánlatot. Ez mindössze néhány hete volt, az egyik BL-meccsünk előtt, ezért különösen bosszantó, hogy még mindig jelennek meg új pletykák.”

  “Ha valóban érdeklődnének, személyesen keresnének meg minket, nem a médiából kellene tájékozódnunk. Azt hiszem, a Barca tökéletesen elégedett a jelenlegi keretével.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: