• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lehülyézte a szurkolókat az Arsenal elnöke  Az Arsenal elnöke, Peter Hill-Wood egyszerűen csak hülyéknek nevezte azokat a szurkolókat, akik szóvá merték tenni a csapat hat éve tartó trófeaínségét.

  Az Ágyúsok hivatalos szurkolói klubjának vezetői bejelentették, hogy szeretnének leülni a csapat pénzügyi igazgatójával, Ivan Gazidisszel tárgyalni.

  Az egyik fő téma a menedzser, Arsene Wenger lenne, akit a legtöbben okolnak azért, hogy a londoni klub már hat éve képtelen megnyerni valamilyen sorozatot. Hill-Wood a védelmébe vette a francia mestert.

  “Mindannyian Wenger mögött állunk, nem szeretnék mások nevében beszélni, de biztos vagyok benne, hogy senkinek nem fordult meg a fejében az ő elküldése” – kezdte az elnök.

  “Nem hinném, hogy egyáltalán reagálna a sok badarságra, amit ezek a hülyék mondanak. A szurkolóknak segíteniük kellene a klubot, ehhez képest inkább csak ártanak neki.”

  “Korábban magasra tettük a lécet, de a mostani körülmények között egyszerűen lehetetlen ugyanolyan sikereket elérni. Ha folyton edzőt váltanánk egy sikertelen szezon után, még itt sem tartanánk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: