• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lehülyézte a szurkolókat az Arsenal elnöke



    Az Arsenal elnöke, Peter Hill-Wood egyszerűen csak hülyéknek nevezte azokat a szurkolókat, akik szóvá merték tenni a csapat hat éve tartó trófeaínségét.

    Az Ágyúsok hivatalos szurkolói klubjának vezetői bejelentették, hogy szeretnének leülni a csapat pénzügyi igazgatójával, Ivan Gazidisszel tárgyalni.

    Az egyik fő téma a menedzser, Arsene Wenger lenne, akit a legtöbben okolnak azért, hogy a londoni klub már hat éve képtelen megnyerni valamilyen sorozatot. Hill-Wood a védelmébe vette a francia mestert.

    “Mindannyian Wenger mögött állunk, nem szeretnék mások nevében beszélni, de biztos vagyok benne, hogy senkinek nem fordult meg a fejében az ő elküldése” – kezdte az elnök.

    “Nem hinném, hogy egyáltalán reagálna a sok badarságra, amit ezek a hülyék mondanak. A szurkolóknak segíteniük kellene a klubot, ehhez képest inkább csak ártanak neki.”

    “Korábban magasra tettük a lécet, de a mostani körülmények között egyszerűen lehetetlen ugyanolyan sikereket elérni. Ha folyton edzőt váltanánk egy sikertelen szezon után, még itt sem tartanánk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: