• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ingla biztos Fabregas megszerzésében  A Barcelona elnöki posztjára ácsingózó Marc Ingla biztos benne, hogy Cesc Fabregas a következő szezonban már gránátvörös-kék mezt fog viselni.

  A katalán óriások szeretnék visszaszerezni a középpályást, akit még tinédzser korában könnyű szívvel adtak oda az Arsenalnak.

  A jelek szerint a spanyol sztár maga is szívesen visszatérne a Nou Campba, főleg miután szóváltásba keveredett a londoniak elnökével, Peter Hill-Wooddal, aki szerint nem lesz képes bekerülni a Barca kezdőjébe.

  Ingla, a spanyol bajnok egyik elnökvárományosa nem tudja elképzelni, hogy a 23 éves játékos jövőre is az Ágyúsoknál lesz.

  “Cesc a Barcelona játékosa lesz, igen, ez egészen biztos” – nyilatkozta Ingla a The Sun újságíróinak.

  “A pénz nem számít, tudjuk, hogy az az álma, hogy itt futballozzon és a Barcelona szurkolói is nagyon szeretnék itt látni őt. Jó kapcsolatot ápolunk az Arsenallal, ezért megpróbálunk egy mindenki számára jó ajánlattal előállni.”

  “Azt hiszen, Cesc ideje az Arsenalnál lejárt, a csapat kihozta belőle, amit lehetett. Reméljük, minél előbb sikerül megegyeznünk és nyélbe üthetjük az üzletet.”

  Forrás: SkySports
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: