• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A United ajánlatot tett a Barca fiataljáért?  Angol lapértesülések szerint a Manchester United 15 millió fontos ajánlatot tett a Barcelonának Thiago Alcantaráért.

  A The Mirror értesülései szerint Sir Alex Ferguson a 20 éves játékosban látja Paul Scholes méltó utódját, aki az U21-es Európa-bajnokságon egy 40 méteres szabadrúgással segítette győzelemre a spanyolokat.

  A fiatal középpályás valószínűleg a következő szezonban még nem lehetne állandó tagja a Barca kezdőjének, így akár jól is járhatna egy esetleges klubváltással. A Vörös Ördögök állítólag már meg is tették 15 milliós ajánlatukat.

  Az üzletnek azonban több buktatója is van, Pep Guardiola legfeljebb kölcsönadni szeretné játékosát, és ha el is adná, nem szívesen engedné egy BL-riválishoz. A katalánok ezen felül egy visszavásárlási árban is szeretnének megállapodni az esetleges vevővel, melyért bármikor visszacsábíthatják a középpályást. A MU erről azonban hallani sem akar.

  A pletykák szerint a Barca vagy a Bolton Wanderersnek adja majd kölcsön Thiagót, vagy odaígéri az Arsenalnak egy Cesc Fabregasért tett ajánlat részeként.

  Forrás: MirrorFootball.co.uk
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: