• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lloris: Túlzottan kiszámíthatóak vagyunk!



    A Tottenham kapusa, Hugo Lloris elmondta, hogy szerinte túl kiszámíthatóan játszik a csapata.Lloris
    Mauricio Pochettino csapata rosszul kezdte a szezont otthon, 2 győzelemmel és 4 vereséggel, és a 10.helyen áll az Everton elleni, hazai meccs előtt.
    Pochettino egy új, rövid passzos játékot próbál a csapattal játszatni, de Lloris szerint az ellenfelek már kiismerték ezt, és túl könnyű ellenük játszani.
    “Mindenki tudja, hogy mit kell ellenünk játszani. Nem tartják sokat a labdát, inkább kontrákra építenek.
    “Rövid passzokkal játszunk, és ez többször is lehetőséget ad az ellenfélnek. Ezen javítani kell, és sokkal határozottabbak kell legyünk, hogy visszanyerjük a magabiztosságunkat.
    “Elvesztheted a meccset, de úgy kell játssz a kezdetektől a végéig, hogy ne sajnálkozz aztán. A legutóbbi hazai meccseiken sajnálkozva hagytuk el a pályát.
    “Ha továbbra is hibázunk, akkor az ellenfél büntet, és tudjuk, hogy a szurkolók nem bocsátják meg ezt. Tudjuk azt, hogy mit érdemelnek ők. Magunk mögé kell állítsuk a szurkolókat, mert ez egy nagy meccs lesz.”
    A krízist mutatja az is, hogy a csapatnál szóba se került a legjobb 4be kerülés.
    “Nem gondolunk a legjobb 4be kerülésre jelenleg. Először megoldásokat kell találjunk a csapatnál.
    “Először alázatosak kell legyünk, és el kell kezdjünk hinni magunkban. Ez a mi dolgunk. Ez mindenki számára frusztráló. Megoldást kell találjunk, és ez vonatkozik úgy a játékosokra, mint az edzőre is.
    “Sokat várnak el tőlünk, és mi is ambiciózusak vagyunk, de nincs időnk. A lehető leghamarabb kell eredményeket elérjünk.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: