• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lloris: Túlzottan kiszámíthatóak vagyunk!  A Tottenham kapusa, Hugo Lloris elmondta, hogy szerinte túl kiszámíthatóan játszik a csapata.Lloris
  Mauricio Pochettino csapata rosszul kezdte a szezont otthon, 2 győzelemmel és 4 vereséggel, és a 10.helyen áll az Everton elleni, hazai meccs előtt.
  Pochettino egy új, rövid passzos játékot próbál a csapattal játszatni, de Lloris szerint az ellenfelek már kiismerték ezt, és túl könnyű ellenük játszani.
  “Mindenki tudja, hogy mit kell ellenünk játszani. Nem tartják sokat a labdát, inkább kontrákra építenek.
  “Rövid passzokkal játszunk, és ez többször is lehetőséget ad az ellenfélnek. Ezen javítani kell, és sokkal határozottabbak kell legyünk, hogy visszanyerjük a magabiztosságunkat.
  “Elvesztheted a meccset, de úgy kell játssz a kezdetektől a végéig, hogy ne sajnálkozz aztán. A legutóbbi hazai meccseiken sajnálkozva hagytuk el a pályát.
  “Ha továbbra is hibázunk, akkor az ellenfél büntet, és tudjuk, hogy a szurkolók nem bocsátják meg ezt. Tudjuk azt, hogy mit érdemelnek ők. Magunk mögé kell állítsuk a szurkolókat, mert ez egy nagy meccs lesz.”
  A krízist mutatja az is, hogy a csapatnál szóba se került a legjobb 4be kerülés.
  “Nem gondolunk a legjobb 4be kerülésre jelenleg. Először megoldásokat kell találjunk a csapatnál.
  “Először alázatosak kell legyünk, és el kell kezdjünk hinni magunkban. Ez a mi dolgunk. Ez mindenki számára frusztráló. Megoldást kell találjunk, és ez vonatkozik úgy a játékosokra, mint az edzőre is.
  “Sokat várnak el tőlünk, és mi is ambiciózusak vagyunk, de nincs időnk. A lehető leghamarabb kell eredményeket elérjünk.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: