• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lloris:A Liverpool keményebb, mint az Arsenal!  Hugo Lloris sót szórt az Arsenal szurkolók szemébe azzal, hogy szerinte egy Liverpool elleni meccs nehezebb, mint egy Arsenal elleni.
  A Spurs egy létfontosságú 2-1es győzelmet aratott az ágyúsok felett a White Hart Lane-en szombaton, és a következő fordulóban a Mersey partra utaznak, hogy a Liverpoollal játszanak, és remélik, hogy növelik majd előnyüket a Chelsea és az Arsenal előtt a BL-ért vívott harcban. Lloris nagyon boldog a londoni derbyn való győzelem miatt, úgy hiszi, hogy Brendan Rodgers csapata nehezebb lesz, mivel a Liverpool stílusa aggasztó lehet.

  “Egy más meccs lesz vasárnap. A Liverpool talán az egész PL legszebb fociját játsza,”mondta.
  “Ezt megmutatták a Wigan ellen is. Nagyon nehéz, és fárasztó meccs lesz az Anfielden.
  “Persze, hogy jó előrébb lenni, mint az Arsenal, de meg kell tartsuk a helyzetet így. A legfontosabb az, hogy a BL-ben legyünk a következő szezonban, és meg is kell tartsuk ezt az ambíciónkat.”
  Az Anfieldre való utazás előtt még az Intert fogadják a White Hart Lane gyepén, az EL nyolcaddöntőben, és a francia válogatott szerint nincs ok arra, hogy a Spurs miért ne jutna tovább.
  “Van PL is, de EL is, és sok mindent tehetünk, de miért ne nyernénk meg a kupát a csapatnak? Nagyszerű lenne ebben a szezonban, de akár a jövőben is,” tette hozzá.
  “Éreztem a jó hangulatot a pályán az Arsenal ellen is, és biztos vagyok benne, hogy még egyszer sikerülhet.
  “A hangulat fantasztikus volt, amikor belőttük az első gólt, és a 2. gól után a stadion feléledt, úgy, mintha már a záró sípszót hallották volna.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: