• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gerrard: “Az első négy a cél!”  Steven Gerrard szerint a Liverpoolnak a következő szezonban mindenképpen meg kell szereznie az első négy hely valamelyikét.

  A ‘Pool az utóbbi évek  bizonytalankodása után látszólag kezd magára találni Kenny Dalglish irányítása alatt, ráadásul új játékosokra sem sajnálják a pénzt, így a szurkolók jó eredményt várnak a 2011/12-es idényben.

  Gerrard ugyan nem ígér trófeát jövőre, de mindenképpen szeretné, ha csapata ismét a Bajnokok Ligája állandó résztvevője lenne.

  “Persze szeretnék nyerni valamit, de nem szeretnék erről beszélni, hogy tovább emeljem az elvárásokat. Az igazolásokat látva a szurkolók így is a fellegekben járnak” – kezdte az angol középpályás.

  “Az első és legfontosabb célunk, hogy a Bajnokok Ligájába bejussunk. Ez pénzügyileg is nagyon fontos lenne, ugyanakkor klubszinten egy játékos számára a BL a legmagasabb szint.”

  “Mindenki szeretne a BL-ben játszani. Volt pár remek esténk az Anfielden az európai porondon, jó lenne ismét ilyen meccsekre készülni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: