• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Masch: “Le kell győznünk a Spurst!”  Javier Mascherano arra kéri csapattársait, hogy felejtsék el, ami mostanáig történt és csak a Tottenham Hotspur elleni meccsre koncentráljanak.

  A Liverpool a szezon eddigi felében mélyen az elvárások alatt teljesít. Már a szezonnyitón is 2-1-es vereséget szenvedtek, éppen a Tottenham ellen.

  A Vörösök holnap a Spurst látják vendégül. Mascherano nehéz meccsre számít, de tudja, hogy csapata nem léphet pályára remegő lábakkal.

  A liverpooliak szeretnék megkaparintani a negyedik helyet, hogy jövőre indulhassanak a Bajnokok Ligájában. Ha legyőznék Harry Redknapp csapatát, sokat javíthatnának helyzetükön.

  “A Tottenham elleni mérkőzés nagyon fontos lesz a számunkra, hiszen lehetőségünk nyílik közelebb kerülni a negyedik helyhez” – kezdte az argentin.

  “Az Anfielden fogunk játszani, a rengeteg szurkoló áll majd mögöttünk, ami nagyon fontos a számunkra, főleg ezekben a nehéz időkben.”

  “Kiváló támadóik vannak, ezért nehéz lesz megállítani őket, de korábban néhányszor már sikerült. Ez teljesen más lesz, mint a szezonnyitó, mert most mi leszünk hazai pályán. Nyernünk kell.”

  “Nem szabad a múlton rágódnunk, csak a jelennel kell foglalkoznunk, a jelen pedig a Tottenham elleni meccsen jelenti.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: