• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Masch: “Le kell győznünk a Spurst!”



    Javier Mascherano arra kéri csapattársait, hogy felejtsék el, ami mostanáig történt és csak a Tottenham Hotspur elleni meccsre koncentráljanak.

    A Liverpool a szezon eddigi felében mélyen az elvárások alatt teljesít. Már a szezonnyitón is 2-1-es vereséget szenvedtek, éppen a Tottenham ellen.

    A Vörösök holnap a Spurst látják vendégül. Mascherano nehéz meccsre számít, de tudja, hogy csapata nem léphet pályára remegő lábakkal.

    A liverpooliak szeretnék megkaparintani a negyedik helyet, hogy jövőre indulhassanak a Bajnokok Ligájában. Ha legyőznék Harry Redknapp csapatát, sokat javíthatnának helyzetükön.

    “A Tottenham elleni mérkőzés nagyon fontos lesz a számunkra, hiszen lehetőségünk nyílik közelebb kerülni a negyedik helyhez” – kezdte az argentin.

    “Az Anfielden fogunk játszani, a rengeteg szurkoló áll majd mögöttünk, ami nagyon fontos a számunkra, főleg ezekben a nehéz időkben.”

    “Kiváló támadóik vannak, ezért nehéz lesz megállítani őket, de korábban néhányszor már sikerült. Ez teljesen más lesz, mint a szezonnyitó, mert most mi leszünk hazai pályán. Nyernünk kell.”

    “Nem szabad a múlton rágódnunk, csak a jelennel kell foglalkoznunk, a jelen pedig a Tottenham elleni meccsen jelenti.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: