• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Birmingham eladja Johnsont  A Birmingham City kiadási csökkentése érdekében több sztárjátékosától, köztük Roger Johnsontól is megválna.

  A birminghamiek kiestek a Premier League-ből, így természetes, hogy jobb játékosaikat szóba hozták az élvonalban maradt klubokkal, ráadásul a másodosztályban kevesebb pénzből kell majd gazdálkodniuk, így mindenképpen meg kell válniuk néhány futballistájuktól.

  Scott Dann távozása szinte biztosra vehető, őt a Liverpool igazolná le. A transzfert még valószínűbbé teszi, hogy a Vörösök első számú célpontja, Phil Jones már fél lábban a Manchester Unitedben van.

  A City elöljárói a Roger Johnsonért érkező ajánlatokat is készek meghallgatni. A 28 éves védő iránt többek között a Tottenham Hotspur és az Arsenal is érdeklődik.

  “A Birmingham felhívott és közölték, hogy elengedik Rogert, ha megfelelő ajánlat érkezik. Úgy érzem, valóban a Premier League-ben a helye, hiszen az elmúlt két szezonban minden bajnokin pályára lépett. Nem hinném, hogy ne akadnának kérői” – mondta a játékos ügynöke, Paul Smith.

  “Ez bizonyára pénzügyi döntés volt a csapat részéről. Valószínűleg már megvan a stratégiájuk, hogy kit kell eladniuk és kiket kell leigazolniuk, hogy visszajussanak a Premier League-be.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: