• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Johnson a Birminghamben folytatja  A Birmingham City 5 millió fontért leigazolta a jó képességű hátvédet, Roger Johnsont a Cardiff Citytől.

  Roger JohnsonA bekk három évre kötelezte el magát a kék mezesekhez. Ő a City harmadik nyári szerzeménye Scot Dann és Giovanny Espinoza után.

  Johson a Wycombe Wanderersnél kezdte a pályafutását, ahonnan 2006-ban, 275 ezer fontért hozta el a Cardiff. Hamar nagy elismerésre tett szert a másodosztályban.

  Amellett, hogy megnehezíti az ellenfél csatárainak a dolgát, komoly veszélyt képes teremteni pontrúgásokból. Tavaly a Championship álomcsapatába is bekerült.

  “Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy múltú csapatban játszhatok, mint a Birmingham. Már alig várom, hogy büszkén magamra ölthessem a kék szerelést” – mondta a hátvéd.

  “Minden játékos arról álmodik, hogy a Premier League-ben játszhasson, ezért elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy megadatott ez a lehetőség.”

  “A cél a bennmaradás, remélhetőleg sokat fogok tudni segíteni a csapatnak ebben. Eddig két klubban játszottam, mindkét helyen jól kijöttem a szurkolókkal, remélem, hogy ez most sem lesz másképp.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: