• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hart számára a Birmingham az első  Joe Hart tudja, csak akkor kerülhet be az angol válogatottba, ha meg tudja tartani a helyét a Birmingham City kezdőjében.

  Joe HartA 22 éves tehetség a Manchester Citytől érkezett a birminghamiekhez. Az egész szezon a kékmezeseknél tölti kölcsönben, hogy tapasztalatot gyűjtsön.

  Hart nagyon szeretne az angol keret tagjaként részt venni a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon.

  A fiatal hálóőr kimaradt a Szlovénia és Horvátország ellen készülő csapatból, de tudja, hogy nem szabad sokáig rágódnia az ilyesmin, mert a Birminghamnél Maik Taylor és Colin Doyle csak arra várnak, hogy elé kerüljenek a ranglétrán.

  “A Manchester Citynél rengeteget kellett volna szenvednem, hogy legalább egyszer bekerüljek a csapatba, a Birmingham azonban nagyszerű lehetőséget kínált a számomra. Boldogan jöttem ide a nyáron” – mondta Hart.

  “Pontosan tudom, hogy csak akkor lehet esélyem bekerülni a világbajnoki keretbe, ha rendszeresen pályára lépek a Premier League-ben.”

  “Sokan szeretnének bekerülni a válogatottba és néhányan valóban kiváló formában vannak. Az életemet is odaadnám, hogy a nemzeti csapat kapuját védhessem, de nincs időm ezen gondolkodni, mert Maik és Colin itt loholnak a nyakamban.”

  “Az első és a legfontosabb, hogy megőrizzem a helyemet a Birminghamben, ha ez sikerül, akkor bármi megtörténhet. Majd meglátjuk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: