• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gibson nem félne elhagyni a Unitedet



    A Sunderland egyik fő célpontja, Darron Gibson elmondása szerint tétovázás nélkül távozna a Manchester Unitedtől, ha továbbra sem kapna állandó játéklehetőséget.

    A múlt héten megjelent hírek szerint a Fekete Macskák hármas ajánlatot tettek a Vörös Ördögöknek, melynek keretében Gibson mellett Wes Brownt és John O’Shea-t is átcsábítanák a Stadium of Lightba.

    A középpályás kíváncsian várja a fejleményeket, saját bevallása szerint nem lenne ellenére a csapatváltás, ha ezzel pályafutásának tenne jót. Nemrég az ír válogatott szövetségi kapitánya, Giovanni Trapattoni is azt tanácsolta neki, hogy keressen másik klubot, ahol többet játszhat, ha fejlődni szeretne.

    “A Sunderland hatalmas üzletet csinálna, ha mindhármunkat megszerezne. Ami engem illet, nem bántana különösebben, ha mennem kéne. Mindig azt nézem, ami a legjobb nekem, ha így rendszeresen játszanék, miért ne mennék el?” – mondta Gibson.

    “Még nem ültem le Sir Alex-szel megbeszélni, hogy mik a tervei, de lassan 24 éves leszek, mindenképpen váltanom kell, ha itt nem kapok több lehetőséget.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: