• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard örülne Barrynek



    Steven Gerrard elmondta, hogy örülne, ha az Aston Villa csapatkapitányakapitánya, Gareth Barry, aki valószínűleg vasárnap a válogatottban is kapitány lesz, a Liverpoolhoz igazolna.

    Vasárnap, a Trinidad és Tobago elleni barátságos meccsen John Terry és Rio Ferdinand hiányában minden bizonnyal Barry fogja viselni a karszalagot.

    Gerrard azonban nem ezen gondolkozik, hanem azon, hogy jó lenne a nemzeti tizenegyen kívül az Anfielden is együtt játszani a középpályással.

    A liverpooli sztár szerint éppen itt az ideje, hogy Barry játsszon a Bajnokok Ligájában, miután egy évtizedig szolgálta a Villát.

    “Gareth Barry az a játékos, aki biztosan tudna fejlődni a Liverpoolnál. Nem lehetünk tiszteletlenek az Aston Villával, egyelőre még az ő játékosuk, majd meglátjuk, hogy mi lesz.” – mondta Gerrard.

    “Természetesen megpróbálják megtartani őt, mivel ő az egyik legnagyobb sztrájuk. Nagyszerű szolgálatot tett már klubjának az elmúlt jópár évben.”

    “Nagyon szeretném, hogy Barry Liverpool-játékossá váljon.”

    “Mindent tudok róla, barátok vagyunk, ezért is jó lenne együtt játszani.”

    “Ő egy jó játékos, szeretném, ha a Liverpool olyan erős lenne, amilyen csak lehet és Gareth Barryvel mindenképp erősődne a csapat.”

    “Könnyű jó játékosokkal együtt játszani. Sokszor kérdeztem Fernando Torrestől, hogy milyen itt lenni és mindig azt mondta, hogy könnyebb képzettebb társakkal futballozni. Szerintem Gareth esetében is ez lenne a helyzet.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: