• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gerrard örülne Barrynek  Steven Gerrard elmondta, hogy örülne, ha az Aston Villa csapatkapitányakapitánya, Gareth Barry, aki valószínűleg vasárnap a válogatottban is kapitány lesz, a Liverpoolhoz igazolna.

  Vasárnap, a Trinidad és Tobago elleni barátságos meccsen John Terry és Rio Ferdinand hiányában minden bizonnyal Barry fogja viselni a karszalagot.

  Gerrard azonban nem ezen gondolkozik, hanem azon, hogy jó lenne a nemzeti tizenegyen kívül az Anfielden is együtt játszani a középpályással.

  A liverpooli sztár szerint éppen itt az ideje, hogy Barry játsszon a Bajnokok Ligájában, miután egy évtizedig szolgálta a Villát.

  “Gareth Barry az a játékos, aki biztosan tudna fejlődni a Liverpoolnál. Nem lehetünk tiszteletlenek az Aston Villával, egyelőre még az ő játékosuk, majd meglátjuk, hogy mi lesz.” – mondta Gerrard.

  “Természetesen megpróbálják megtartani őt, mivel ő az egyik legnagyobb sztrájuk. Nagyszerű szolgálatot tett már klubjának az elmúlt jópár évben.”

  “Nagyon szeretném, hogy Barry Liverpool-játékossá váljon.”

  “Mindent tudok róla, barátok vagyunk, ezért is jó lenne együtt játszani.”

  “Ő egy jó játékos, szeretném, ha a Liverpool olyan erős lenne, amilyen csak lehet és Gareth Barryvel mindenképp erősődne a csapat.”

  “Könnyű jó játékosokkal együtt játszani. Sokszor kérdeztem Fernando Torrestől, hogy milyen itt lenni és mindig azt mondta, hogy könnyebb képzettebb társakkal futballozni. Szerintem Gareth esetében is ez lenne a helyzet.”

  Forrás: eurosport.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: