• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Botlott a Chelsea, öngóllal nyert a MU



    A Chelsea gól nélküli döntetlent játszott a Stoke City otthonában, míg a Manchester United ha nehézkesen is, de 2-1-re legyőzte a West Bromwich Albiont a The Hawthornsben.

    André Villas-Boas ma ült le először a Kékek kispadjára tétmeccsen, de nem sikerült tökéletesen a bemutatkozása.

    Csapata szoros mérkőzést játszott a Stoke-kal, és bár a második félidőre valamelyest sikerült átvenniük az irányítást, Asmir Begovic eszén egyszer sem tudtak túljárni Torresék. A londoniak kénytelenek voltak egy ponttal beérni.

    A bajnoki címvédő Manchester United a WBA otthonában kezdte meg szereplését. Negyedóra sem telt még el a meccsből, amikor Wayne Rooney vezetéshez juttatta a vendégeket, de David De Gea hibájából Shane Long gólt szerzett és egyenlített.

    Tíz perccel a lefújás előtt Ashley Young betört a birminghamiek tizenhatosára, majd középre lőtte a labdát, ami Steven Reidről a kapuba pattant. Több gól nem esett, a Vörös Ördögök 2-1 arányban diadalmaskodtak.

    A Tottenham Hotspur és az Everton elmaradt meccsén kívül egyetlen találkozó van még hátra az első fordulóból, melyet holnap játszanak majd le. A Manchester City hazai pályán fogadja az újonc Swansea Cityt.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: